Resultaten voor restaurant knokke

restaurant knokke
Beaufort Knokke Restaurant Brasserie.
Welkom bij Beaufort Knokke! Tijdens de wintermaanden gesloten. Welkom bij de Beaufort! Onze jarenlange ervaring in de keuken delen we graag met u. Kom hier meer over ons te weten. Meer over ons. Reserveer een tafel. We verwelkomen u graag in de Beaufort! Om zeker te zijn van een tafel, gelieve te reserveren. We ontvangen u dan met veel plezier in ons restaurant waar onze vakmensen u graag ontvangen.
Home Restaurant Open Fire Zeedijk Knokke 658.
Home Restaurant Lispanne Knokke-Heist.
Restaurant Lispanne, gelegen aan de Jozef Nellenslaan tussen het casino en het Rubensplein te Knokke, werd in 1976 opgericht door Georges en Marie-Thérèse Louagie-Van Damme. Zoon Stefan, opgeleid in Hotelschool Ter Duinen in Koksijde en Elke Wintein namen in 1993 de zaak van Stefans ouders over én meteen ook het sterke punt van hun restaurant: de uitstekende prijs kwaliteit verhouding.
Exotique Brasserie Exotique, Zeedijk Knokke.
De beste garnaalkroketten aan de kust eet je volgens foodie en Willem Asaert in Knokke! Niet in een chic sterrenrestaurant maar in een eenvoudige Brasserie aan de zeedijk. Nummer 695, Brasserie Exotique. En wat is er Vlaamser dan een garnaalkroket? Bron Knokke Actueel.
Gellius Knokke Ristorante.
Gellius Italiaans Restaurant. Gellius Italiaans Restaurant. Maurice Lippensplein 26. 8300 Knokke-Heist station Knokke. T: 32 0471 08 23 28. ma di: gesloten. wo vr: 19u00 22u00. za zo: 12u00 14u30 / 19u00 22u00. Tijdens juli en augustus enkel maandag gesloten.
De 10 beste Brasserie restaurants in Knokke-Heist TheFork.
Restaurant in Knokke-Heist /. De 10 beste Brasserie restaurants in Knokke-Heist. De beste Brasserie restaurants in Knokke-Heist. 11 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. De Brasserie is een typisch Franse horecagelegenheid waar je klassieke regionale gerechten kunt eten en waar een gezellige sfeer heerst!
Michelin Restaurants Knokke: Gids van de beste restaurants van Knokke.
Route via deze plaats. Restaurants Michelin Knokke. Alle Michelin restaurants in Knokke: sterrenrestaurants in Knokke en omgeving, Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres, prijs, mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Knokke.
Home Restaurant Petit Chef, Lippenslaan Knokke.
Geniet van een lekkere gevarieerde kaart in een aangenaam, trendy kader en een seizoensgebonden suggestiebord. Véronique, Anthony en hun professioneel team zorgen ervoor dat er aan al uw wensen voldaan wordt. Er is ook de mogelijkheid tot glutenvrije gerechten. Smakelijke groetjes, restaurant Ptit Chef.
Home Restaurant In t Hapertje Knokke-Heist.
Patron in de keuken, mevrouw in de zaal en passie overal: welkom in t Hapertje, waar kwaliteit de standaard is. Frietjes zijn nog handgesneden, de specialiteiten mosselen, 1ste kwaliteit rundsvlees: Belgisch Zersrib Meritus label, Ierse rib eye, Zuid Amerikaanse filet pure volgens gewicht, dagverse visbereidingen, smiddags wisselende lunch, salades pasta gerechten.
Bart Desmidt Restaurant Bartholomeus.
Escabèche Knokke-Heist Lunch dinner.
Beste klanten, genieters, Italofielen, vrienden, tijdens zijn eerste bezoek aan België brengen wij de veelbelovende wijnmaker uit Piemonte, Alberto Voerzio naar Knokke en ja. exclusief naar esca bèche Gaultmillau 15/20 voor 2 unieke avonden. Alberto is de jongste wijnmaker 1983 van de gerenommeerde familie Voerzio uit Piemonte. In 2006 startte hij zijn eigen wijndomein. Hij doet tot op de dag van vandaag nog alles zelf en handmatig. Dit zowel in de wijngaard als in de cantina waar hij zijn wijnen zorgvuldig creëert, bottelt, etiketteert, verpakt en verzendt. Alles gebeurt met de grootste zorg voor de natuur. Ondertussen maakt hij 12.000 flessen per jaar. Het gamma bestaat uit Dolcetto d'Alba, Barbera d'Alba, Langhe Nebbiolo, Barolo en de Cru Barolo La Serra. Samen met Vini Ronaldo, exlusieve invoerder in België van de wijnen van Alberto Voerzio, organiseren Lisbeth en Kim, eigenaars van het top restaurant esca bèche, 2 diners: op zondag en maandagavond 12 en 13 maart 2017.
Home Restaurant Tearoom Sable Blanc Knokke-Heist.
Enfin, il faut sûrement mentionner que par beau temps vous pouvez profiter de toutes ces bonnes choses sur la terrasse à la digue avec superbe vue sur la mer. Van 15/01 tot 09/02 zijn wij met verlof. 2017 Sable Blanc Zeedijk Albertstrand 499 8300 Knokke T: 050 61 12 15 E: info@sable-blanc.be Website by Procor.

Contacteer ons